Om oss

Om oss & hur du hittar hit

Hos oss får du uppleva boende vid havet, smak- och naturupplevelser, och vi har hela tiden naturen i åtanke.

Everts Sjöbods Bed and Breakfast

Everts Sjöbods B&B består av två strandhus med hotellrum inuti. Detta boendet stod klart våren 2014 och är sammankopplat med den gamla sjöboden. Varje hus har en svit, ett rum med strandutsikt och ett rum utan strandutsikt. Man kan hyra per rum, eller om man är ett sällskap så kan man hyra ett helt hus (3 hotellrum) eller bägge husen (6 hotellrum). Våra sviter som ligger på övervåningen i byggnaden är större än de andra rummen. Här kan man, om man vill, ta in en extrasäng eller använda bäddsoffan.

Everts Sjöbod ligger längst ut över havet, och Everts Sjöbods B&B ligger innanför själva sjöboden, men ändå nästan helt över havet.

Väljer man att hyra ett rum hos oss så har man utöver rummet tillgång till gemensamt kök och brygga där man kan sitta tillsammans. Vill man ha det mer privat, och man är ett litet sällskap, så kan man i stället välja att hyra ett helt hus. (Kontakta oss för mer information om detta) 

Faciliteterna

Våra rum, sjöboden med mera.

Den gamla Sjöboden

Vår gamla sjöbod är från sekelskiftet 1800-1900, och det är här inne vi har våra aktiviteter så som fisketurer och ostronprovningar. Härifrån startar alla upplevelser. Under vissa perioder har vi paket där skaldjursmiddag i sjöboden ingår. Är ni en liten grupp som vill äta middag hos oss så hör gärna av er. 

Träbåten Tena

En sjösäker båt med härlig träkänsla som vi nyligen bytt ut motorn i. Numera går hon helt tyst med hjälp av elmotor och solceller.
Godkänd av sjöfartsverket för 12 passagerare.

Vart?

Vi finns i Grönemad, 2 km nordväst om Grebbestad.

I norra Bohuslän hittar du Grebbestad, västkustens pärla. Nästan mitt emellan Göteborg och Oslo, endast några km från E6:an ligger Grebbestad, vilket gör det enkelt att ta sig hit för de allra flesta. Förutom att ta bilen eller båten kan man också använda sig av kollektivtrafiken. Klicka här för att på ett enkelt sätt komma in på Västtrafiks hemsida och hitta bussar och tåg som tar dig till Grebbestad.

Everts Sjöbod
Grönemadsvägen 61
457 95 Grebbestad

Telefon Everts Sjöbod: 0046 52514242
Direkt telefon Hanna: 0046730542185
Hemsida: www.evertssjobod.se
E-post boende: bnb@evertssjobod.se 
E-post övriga frågor: info@evertssjobod.se 
GPS koordinater: 58,6973036318261/11,219374537468