Konferenspaket från 2190 SEK pp

Välkomna att ha möte hos oss i en inspirerande miljö. Vi har totalt 6 hotellrum och i vår gamla sjöbod kan ni njuta av kreativa möten med härlig havsutsikt.

I Everts Sjöbod kan man träffas och ha mindre konferenser och möten.  Man sitter då oftast på vår övervåning, som även används som restaurang. Man sitter i restaurangsittning/ styrelsesittning, och har även möjlighet att sprida ut sig lite i lokalen beroende på gruppens storlek. Det får plats max 40 personer i detta rum, men vid ett möte så bör man inte vara mer än hälften lite beroende på hur mötet ser ut. Kom gärna hit vid intresse och se på lokalen innan ni bestämmer er.

Det är en härlig miljö i vår gamla sjöbod från slutet av 1800-talet, och man har fin utsikt över havet med möjlighet att öppna upp för mycket frisk luft. Vad som är viktigt att veta är att detta inte är en konferenslokal, utan en sjöbod. Vi kan erbjuda er projektor och duk och vi har självklart gratis WIFI.

Möte över dagen

Pris för lokalen: 2000 SEK
Kaffe och te heldag (mer än 4 h): 50 SEK per person
Kaffe och te halvdag (4h eller mindre): 30 SEK per person

Vi kan även erbjuda smörgåsar, fika och enklare lunch. Skulle ni vilja ha en upplevelse under ert möte så tveka inte att fråga oss! 

Konferenspaket med övernattning

Vi har konferenspaket med pris från 2190 SEK pp och då inkluderas detta: 

– Övernattning i dubbelrum 
– Frukostbuffé 
– Möte eftermiddag dag 1 och förmiddag dag 2 
– Skaldjursmiddag med färska lokala skaldjur 
– Lunch en av dagarna 
– Kaffe/ te frukt och kakor under mötet 

För bokning, offert eller frågor kontakta oss på bnb@evertssjobod.se eller +46 (0)525-14242.